ELF Development A/S
Strandvejen 70, 1. sal
DK-2900 Hellerup
info@elfdevelopment.dk
UDvikling

Nedenfor følger en oversigt over de største projekter under udvikling.

Irma Byen

Den moderne by til det moderne menneske. Irma's gamle domicil bliver nu omdannet til en hel ny bydel i Rødovre.

Se mere her


 

Strandgården

Strandgården har den mest unikke beliggenhed på Amager Strandvej. 56 eksklusive ejerlejligheder med store altaner eller private tagterrasser. Alle boligner har havudsigt og der er egen p-plads i kælderen.

Materialevalget er elegant med rene linier og tidløshed. Køkkener fra Poggenpohl, designarmaturer fra Dornbracht og luksussanitet fra Duravit.

Se mere her


 

Nordtårnet

Nordtårnet har 15 etager og er blandt de højeste boligejendomme i Danmark. Bo højt til vejr med både parkbeliggenhed, strandplacering og tårnudsigt til Øresund - kun 10 min. fra centrum.

Rundt om Nordtårnet opføres en park, hvor man kan mødes og børnene kan lege.

Se mere herStrandkanten

Projekt med 50 ejerlejligheder i varierende størrelse. Et Bellevue inspireret projekt med store terrasser orienteret ud mod vandet. Det er en af de mest prestigefyldte beliggenheder, direkte ud til Amagerstrand. Det bliver en ejendom i 3-7 etager med 35 boliger. Alle lejligheder har direkte udsigt til stranden og samtidig vestvendte altaner eller tagterrasser.

Se mere her

 Strandtårnet

Projekt med 26 store ejerlejligheder fordelt på et 14 etager højt tårn tegnet af Årstiderne Arkitekter. Alle lejligheder har udsigt til Amager Strand.

Gennemlyste lejligheder med store vinduespartier, der sørger for fuldt udbytte af lyset ved havet. Der er store altaner mod syd eller vest.

Se mere her

 Strandhusene

Projekt med i alt 40 rækkehuse. Strandhusene er tegnet af den anerkendte arkitekt Claus Gröning og er opført i to til fire plan. Inspirationen er hentet fra de klassiske byhuse i New York, strandhusene i San Francisco og med et kig på Kartoffelrækkerne på Østerbro i København. De indgår naturligt i det omliggende miljø. Alt omkring Strandhusene er funktionelt tænkt med bl.a. parkeringspladser, opbevaringsrum og andre praktiske faciliteter, som den moderne familie har brug for.

 


 

Triplet Tower

Et projekt med boliger samt en mindre andel erhverv beliggende på Lindholm Brygge, et af de bedste områder af Aalborg. Lokalplanen giver mulighed for opførelse af et tårn på 18 etager. Projektet er tegnet af Arkinord, og vil blive et arkitektonisk vartegn ud til Limfjorden. Byggeriet er samtidigt optimeret, således at det er omkostningseffektivt at opføre. Opførelsen af projektet afventer en køber til den færdige bygning.

 


 

Sundholmsvej/Kornblomstvej krydset

Et projekt med 20 boliger tæt på Københavns Universitet. Der arbejdes med tilvejebringelse af plangrundlaget.

 


 

Hørkær

Nyt bolig/erhvervsområde i Herlev med 26.000 m2.

 


 

Borup

35 rækkehuse i Borup